torstai 25. toukokuuta 2017

perehtyminen työssäoppimispaikkaan

1. Taustatietoja yrityksestä / organisaatiosta / järjestöstä
 Omistaja tai ylläpitäjä: Samu Lecelius
 Toimiala: matkailu
 Perustamisvuosi:

2. Liikeidea ja toiminta-ajatus
-  maaseutulomat, leirikoulut, koulutus- ja virkistystilaisuudet, Ilorannan historiaan ja omiin juuriin liittyvät ''ruokanäytelmät'' , kalastus, luonto- ja linturetket ja kallioltalaskeutumiset.

3. Yrityksen / organisaation / järjestön henkilökunta:
koulutus, työkokemus. Mitä taitoja
työntekijän tulisi hallita ammatillisen koulutuksen jälkeen?
- kokeilla kokin koulutus, muilla ei oikeastaan ole koulutusta.

4. Miten yritys / organisaatio / järjestö on määritellyt toiminnan laadun ja miten sitä
seurataan?
-omavalvonta

Miten henkilökunnalle tiedotetaan yrityksen asioista?
- yhteiset kokoukset

 Miten uusien työntekijöiden perehdyttäminen toteutetaan?
- jos meneekeittiöön niin joku keittiön tytöistä perehdyttää

 Miten yrityksessä huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista?
- tyhy-päivät ja yhteiset jutut

 Millainen on yrityksen imago (yrityskuva) ja miten sitä tuodaan esille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti